
https://www.tayromaxos.gr/2025/07/monzu.html
Οι ξεχωριστές μακαρονάδες της Αθήνας: Η γαριδομακαρονάδα του Monzu.
Του Πάνου Αυγουστή*
Αυτή τη διαφορετική γαριδομακαρονάδα με γαρίδα ταρτάρ αντί για μαγειρεμένη, η οποία δίνει το «παρών» με μικρές διαφοροποιήσεις από την πρώτη μέρα που άνοιξε το Monzu, ο Γιάννης Λιόκας την κάνει και με λιγκουίνι, την κάνει και με καλαμαράτα. Άμα βγει από το μενού πολλοί θα στεναχωρηθούν και εγώ μαζί τους. Με τα τα ζυμαρικά της al dente, ωμές γαρίδες Κοιλάδας, μια πολύ γευστική μπισκ με φύκι kombu και σουμάκ, αυγά πέστροφας και ξύσμα λάιμ για σπιρτάδα, είναι πολύ ωραίο πιάτο. Α.Σ.
Λεωφόρος Κηφισίας 317Β, Κηφισιά, Τ/210-62.00.495. Πηγή: gastronomos.gr
*Ο Πάνος Αυγουστής είναι δημοσιογράφος και M.Sc βιβλιοθηκονόμος του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Δημοσίευση σχολίουDefault CommentsFacebook Comments