Οι καλύτερες boulangerie της Αθήνας: Αγγελίδης Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο.

https://www.tayromaxos.gr/2020/08/boulangerie.html
Οι καλύτερες boulangerie της Αθήνας: Αγγελίδης Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο.
Του Πάνου Αυγουστή*
Επιβλητικός χώρος – με άποψη και σαφώς ενδιαφέρον περιεχόμενο – λειτουργεί από το 2004, κερδίζοντας έκτοτε χρυσά μετάλλια στην ποιότητα, την γεύση και την εξυπηρέτηση, καθώς διαθέτει δικό του εργαστήριο παραγωγής και ένα άψογα καταρτισμένο team που θα σε φροντίσει με φιλικότητα και επαγγελματισμό. Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, μπορείς να γευτείς φανταστικό καφέ Hausbrandt, καθώς δίνουν πολύ έμφαση στo gourmet χαρμανι, απολαμβάνοντάς τον πολύ όμορφα διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο και το άψογο service. Εκλεκτά, άρτο-ποιήματα, θα σου γίνουν απαραίτητη καθημερινή συνήθεια, με πρώτο και καλύτερο το Αγιορείτικο ψωμί με προζύμι, ζυμωμένο στο χέρι και ακολούθως, το πολύσπορο και το ψωμί ολικής άλεσης, πλούσιο σε φυτικές ίνες, να συμπληρώνουν την τριάδα των best sellers. Το δυνατό χαρτί του Αγγελίδη, είναι οι γλυκιές δημιουργίες, γνωστές σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις εντός και εκτός των ορίων της Αγίας Παρασκευής. Γουστόζικες τούρτες σε ότι μέγεθος, σχήμα και γεύση φανταστείς – αλλά και κατά παραγγελία – ενώ τα αναζωογονητικά ατομικά γλυκάκια θα σε δικαιώσουν, σε όποια περίσταση και αν τα προσφέρεις! Πηγή: athenshotspots.gr
*Ο Πάνος Αυγουστής είναι M.Sc βιβλιοθηκονόμος του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Δημοσίευση σχολίουDefault CommentsFacebook Comments